Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Κρητη / Κρήτη: Είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα / Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού .

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο .

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Κρήτη: Είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα
Κρήτη: Είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα from www.newsit.gr
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Συγκεκριμένα, πριν από λίγο σημειώθηκε σεισμός που, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, . Νέος σεισμός στο αρκαλοχώρι, στην κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε .

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέος σεισμός στο αρκαλοχώρι, στην κρήτη. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Συγκεκριμένα, πριν από λίγο σημειώθηκε σεισμός που, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, .

Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέος σεισμός στο αρκαλοχώρι, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέα σεισμική δόνηση τη νύχτα νότια της Κρήτης
Νέα σεισμική δόνηση τη νύχτα νότια της Κρήτης from www.zarpanews.gr
Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Νέος σεισμός στο αρκαλοχώρι, στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Συγκεκριμένα, πριν από λίγο σημειώθηκε σεισμός που, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο σημειώθηκε σεισμός που, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέος σεισμός στο αρκαλοχώρι, στην κρήτη. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε .

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σεισμός έγινε αισθητός και στα Χανιά | Χάρτης
Σεισμός έγινε αισθητός και στα Χανιά | Χάρτης from www.zarpanews.gr
Συγκεκριμένα, πριν από λίγο σημειώθηκε σεισμός που, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Νέος σεισμός στο αρκαλοχώρι, στην κρήτη. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το .

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Νέος σεισμός στο αρκαλοχώρι, στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο σημειώθηκε σεισμός που, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Σεισμοσ Κρητη / Κρήτη: Είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα / Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού .. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.